Waktu Urusniaga Isnin-Jumaat - 10AM - 7.00PM
Hubungi Kami +6012 266 4534 (ISMETH)
Email info@gemilangindah.com.my

LATAR BELAKANG

Gemilang Indah Resources telah ditubuhkan pada tahun 2010 bagi memenuhi permintaan pelanggan untuk kerja-kerja binaan.

Dengan lebih 10 tahun pengalaman di bidang pembinaan kontrak, Gemilang Indah Resources telah menjalankan kerja menaik taraf dan hiasan dalaman untuk pelanggan utamanya seperti Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL), Yayasan Yahya Holding dan beberapa pelanggan lain telah memantapkan kemahiran dan pengalaman kami.

Sepanjang tempoh perniagaan, Gemilang Indah Resources banyak terlibat di dalam projek swasta dan agensi kerajaan.


WAWASAN KAMI

Matlamat penubuhan Gemilang indah Resources ialah untul memenuhi keperluan dan permintaan terhadap perkhidmatan, pengubahsuaian dan pembinaan disamping membuka peluang pekerjaan dan perniagaan.


VISI KAMI

Melebarkan jaringan perniagaan hingga ke seluruh negara termasuk Sabah dan Serawak termasuk negara Asean yang membangun seperti Kemboja, Timor Leste, Myanmar dan Vietnam.


MISI KAMI

Diantara misi Gemilang Indah Resources bagi mencapai matlamatnya ialah:

Menjana tenaga kerja yang berkelayakan, berpengalaman dan berkemahiran bagi memastikan kerja yang dilaksanakan adalah berkualiti dan memenuhi standard piawaian yang telah ditetapkan.
Menghasilkan buah fikiran yang kreatif, canggih, anggun dan berdaya maju.
Sentiasa berusaha untuk memperluaskan dan menambah jenis perkhidmatan, pembinaan dan pembekalan dari masa ke semasa untuk berdaya maju dan mampu bersaing di pasaran yang serba mencabar ini.
Integriti dan etika perniagaan diutamakan bagi mewujudkan persaingan yang harmoni dan seimbang


SKOP PERNIAGAAN

Gemilang Indah Resources merupakan perniagaan milik bumiputera 100% yang menjalankan aktiviti perniagaan yang berkaitan dengan kerja-kerja pembinaan kontrak diantaranya ialah:

  • Pembinaan bangunan
  • Renovasi dan pengubahsuaian
  • Kerja-Kerja yang berkaitan dengan kejuruteraan awam.